Specials
Specials
Brochure aanvragen

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi is niet alleen het rijkste emiraat, maar ook dé culturele hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten. Met luxe resorts, lange zandstranden en een overvloed aan attracties is dit een bestemming die alles heeft.

Saadiyat Island
Saadiyat Island is gelegen aan de turquoise wateren van de Arabische Golf en biedt voor ieder wat wils. Van culturele ervaringen en lekker eten, tot luxe resorts en ongerepte stranden. Saadiyat Island is de thuisbasis van 's werelds beroemdste musea, waaronder Louvre Abu Dhabi en het binnenkort te openen Guggenheim Abu Dhabi, Natural History Museum Abu Dhabi en Zayed National Museum. Ultieme ontspanning is te vinden in één van de luxe resorts met uitgestrekte en idyllische stranden, een wereld aan eetgelegenheden, uitmuntende gastvrijheid en een breed scala aan vrijetijds- en wellnessactiviteiten. 


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs