Specials
Brochure aanvragen

Soneva actie voor reisbureaus

Ontdek jij straks zelf dit paradijs?
Boek voor je klant via Travel Impressions een verblijf op de Malediven in Soneva Fushi of Soneva Jani, of in Soneva Kiri in Thailand en beleef vervolgens zelf 7 nachten de Soneva Experience! Geldig voor boekingen van minimaal 7 nachten gemaakt voor 31 oktober 2018 ongeacht de reisperiode.

Voorwaarden
Geldig voor reserveringen voor je klant van minimaal 7 nachten in Soneva Fushi Malediven, Soneva Kiri Thailand en Soneva Jani Malediven gemaakt tussen 15 september-31 oktober 2018 ongeacht de reisperiode. De Soneva Experience die jij ontvangt is in Soneva Fushi of Soneva Kiri (Travel Impressions wijst het verblijf toe), geldig tot 18 december 2019 (op basis van beschikbaarheid; black-out data zijn van toepassing en variëren per hotel) voor maximaal 2 personen, inclusief halfpension, non-alcoholische drankjes, transfers en exclusief vluchten. De prijs is reisbureau-gebonden en staat op naam van het agentschap; er wordt maximaal 1 voucher toegekend gedurende de actieperiode. Het voucher is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De aanbieder is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de actie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar info.nl@travimp.com. Vermeld daarbij altijd de naam van de actie. De aanbieder zal zo spoedig mogelijk reageren.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Klik hier om ons privacybeleid te bekijken

Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs