Specials
Brochure aanvragen

Afrika actie voor reisbureaus

Vind jij de sleutel?
De nieuwe Afrika brochure van Travel Impressions ziet er weer prachtig uit en is in het bekende liggende formaat waardoor de foto’s en reizen heel mooi uitkomen. Travel Impressions beschrijft de brochure als een boek vol Afrika basisrecepten, die door toevoeging van persoonlijke ingrediënten verder geoptimaliseerd worden. Zo wordt voor elke klant een unieke en op maat gemaakte beleving gecreëerd door het speciale Afrika Conciërge Team. Een tafeltje reserveren in een toonaangevend restaurant? Golfen op banen van wereldklasse? Een speciale once-in-a-lifetime experience? Het Travel Impressions Afrika Conciërge Team maakt van een ‘standaard’ Afrika reis graag een droomreis! En dankzij de internationale inkoopkracht is dit mogelijk voor concurrerende tarieven.

Tegelijkertijd lanceert Travel Impressions weer een speciale actie voor de reisbureaus, die zoals we inmiddels van hen gewend zijn weer bijzonder is. Om de lancering van de nieuwe brochure te vieren, worden er de komende dagen bij heel veel reisbureaus in Nederland taarten bezorgd. Dan kun je onder het genot van een kopje koffie of thee mét stukje taart lekker door de nieuwe brochure bladeren. Maar dat is nog niet alles… in een van de taarten zit een gouden sleutel! Heb jij nou nét deze taart? Stuur dan direct een email naar africa@travimp.com inclusief een foto van jullie team mét de taart en sleutel en dan wint jouw reisbureau een verblijf van 3 nachten in een lodge in Safaripark Beekse Bergen voor 2 volwassenen en 2 kinderen.

Algemene voorwaarden
Het winnende reisbureau stuurt een foto van de medewerkers, de taart en sleutel per email naar africa@travimp.com. De prijs bestaat uit een verblijf van 3 nachten o.b.v. logies in een Lodge in Safaripark Beekse Bergen voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar. De datum van het verblijf is naar keuze tot een maximum totaalbedrag van € 600 en een eventueel verschil wordt niet gerestitueerd. Het verblijf dient voor 30 juni 2019 plaats te vinden en kan geboekt worden via Travel Impressions (annemieke.seegers@travimp.com). De prijs is reisbureau-gebonden en staat op naam van het agentschap. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De aanbieder is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de actie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar info.nl@travimp.com. Vermeld daarbij altijd de naam van de actie. De aanbieder zal zo spoedig mogelijk reageren.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Klik hier om ons privacybeleid te bekijken

Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs