Specials
Brochure aanvragen

GROEI & WIN actie voor reisbureaus!

De zomer is in aantocht en dit vieren wij wederom met een unieke winactie voor reisbureaus. Ons sales team bezoekt de komende weken ruim 150 reisbureaus en tijdens dit bezoek ontvang je een cadeautje waarmee je je eigen zomergevoel kunt creëren in je tuin of op je balkon. Daarnaast dagen wij je uit…. Deel op een zo origineel mogelijke manier wat jouw ultieme droomhotel is uit onze collectie en waarom jij hier graag zou willen verblijven. Doe dit zo snel mogelijk via travel@travimp.com en wie weet verblijf jij straks 3 nachten in het hotel van jouw dromen! De winnaar van de actie wordt op vrijdag 2 augustus via onze Facebookpagina ‘Travel Impressions Nederland’ bekend gemaakt. Geen bezoek gehad van het sales team? Geen nood: er worden ook 600 pakketjes per post verzonden aan reisbureaus en ZRA’s en je kunt uiteraard ook deelnemen aan de actie zónder het zomerse cadeautje!

 

Algemene voorwaarden

Deze actie is alleen voor medewerkers van reisbureaus en ZRA’s. De winnaar ontvangt een voucher voor een verblijf van 3 nachten voor 2 personen in het hotel van zijn/haar dromen en dit is geldig tot 31 juli 2020. Er kunnen block-out data van toepassing zijn en het verblijf is op basis van beschikbaarheid. Het voucher is reisbureau-gebonden en staat op naam van het agentschap; er wordt maximaal 1 voucher toegekend gedurende de actieperiode. Het voucher is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De aanbieder is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de actie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar travel@travimp.com. Vermeld daarbij altijd de naam van de actie. De aanbieder zal zo spoedig mogelijk reageren.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs