Specials
Brochure aanvragen

'We will bring a taste of the world to you'

Wat vinden we het elke keer weer leuk om nieuwe studiereizen te bedenken en plannen. We verheugen ons er steeds weer op om reisagenten kennis te laten maken met de allermooiste bestemmingen en resorts en natuurlijk met het Onbegrensd Genieten van Travel Impressions. Vanwege COVID19 hebben we de studiereizen noodgedwongen even uitgesteld, maar we willen je ook juist in deze tijd graag het Onbegrensd Genieten laten ervaren en lanceren binnenkort onze actie 'We will bring a taste of the world to you'.

In de week van 21 september staat elke dag een bijzonder hotel op een toplocatie centraal. Wij nemen je via een korte video even virtueel mee naar de andere kant van de wereld. De video staat op onze Facebook pagina en kun je bekijken wanneer je wil.

De hotels die wij hebben geselecteerd hebben ook allemaal een fantastische keuken en hoewel we dat niet helemaal kunnen overbrengen kunnen we je wel een culinair proefje geven, dus gaan wij elke dag reisagenten blij maken met een culinaire ervaring en die brengen we gewoon bij je langs.

 

Hoe werkt het ?

Kijk elke dag op Facebook gedurende de week van 21 september en laat je verrassen door onze keuze van hotels. Het enige wat je hoeft te doen is de video te ’liken’ en delen en eventueel aan te geven waarom je het hotel zo bijzonder vindt.

Kijk, like, deel en wie weet kun je binnenkort Onbegrensd Genieten.

De winnaar wordt de eerstvolgende werkdag persoonlijk door ons geïnformeerd.

 

Algemene voorwaarden

Deze actie is alleen voor medewerkers van reisbureaus en ZRA’s. Per dag is het aantal winnaars mogelijk aan de hand van beschikbare prijzen. De winnaar ontvangt de eerstvolgende werkdag persoonlijk bericht van Travel Impressions en in overleg wordt een dag en tijd gekozen om de prijs te verzilveren. De culinaire ervaringen volgen in principe een week later. Overige deelnemers worden niet persoonlijk geïnformeerd. Door deel te nemen aan deze actie kan Travel Impressions gebruikmaken van de gegevens van de reisagent op onze social media kanalen en/of marketinguitingen. De prijs is persoonsgebonden, is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. De aanbieder is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze algemene voorwaarden gedurende de looptijd van de actie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de actie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar motiverende redenen, zonder dat de aanbieder daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de actie, zal door de aanbieder op passende wijze publiekelijk bekend worden gemaakt. Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de winactie kunnen worden gestuurd naar travel@travimp.com. Vermeld daarbij altijd de naam van de actie. De aanbieder zal zo spoedig mogelijk reageren.


Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs