Specials
Specials
Brochure aanvragen

Address Beach Resort

Address Beach Resort

Address Beach Resort domineert de skyline rondom de levendige Dubai Walk; het spectaculaire ontwerp vormt letterlijk en figuurlijk een architectonisch hoogtepunt. De kamers en suites zijn fraai vormgegeven en beschikken over de nieuwste technische snufjes. De spa op de 75e verdieping en de restaurants zijn van absolute wereldklasse en op het dak bevindt zich een zwembad met adembenemend uitzicht over de kustlijn. Het resort ligt op een bevoorrechte locatie in Jumeirah Beach Residence, een district dat bekend staat om de vele restaurants, winkels en uitgaans­gelegenheden. Ook de luxe Marina en enkele van Dubai’s populairste attracties – waaronder ’s werelds grootste reuzenrad Ain Dubai – bevinden zich op een steenworp afstand. Een perfecte keuze voor wie Dubai’s sfeer en mogelijkheden wil combineren met de faciliteiten van een eersteklas resort.


 • Locatie
  The Walk, Jumeirah Beach Residences, 30 minuten van de luchthaven van Dubai.

  Faciliteiten
  5 restaurants, 3 bars, 4 zwembaden (waaronder ‘s werelds hoogste zwembad, bar & restaurant op een dakterras). Privéstrand, spa op de 75e verdieping met 9 behandelkamers, sauna, jacuzzi, hamam, 24/7 fitness­centrum met de modernste apparaten.

  Kamers
  217 kamers en suites, waaronder deluxe kamers, suites met 1-2 slaap­kamers en een presidential suite. Het hotel wordt omringd door de zee en dit vormde de inspiratiebron voor de inrichting van de kamers en suites. Alle met moderne technologie en betoverend uitzicht over de zee of de stad.

 • Fruit en chocolaatjes op de kamer bij aankomst. Daarnaast in een Panoramic en Presidential Suite: een transfer van de luchthaven naar het hotel.

 • € 1.717 tot € 4.153 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer met uitzicht over de marina.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs