Specials
Specials
Brochure aanvragen

The One Palácio da Anunciada

The One Palácio da Anunciada

Dit stijlvolle boetiekhotel met geweldige faciliteiten huist in een liefdevol gerestaureerd 16e-eeuws paleis in het hart van historisch Lissabon, vlak bij de prestigieuze Avenida da Liberdade en Praça dos Restauradores.


  • Faciliteiten
    Gastronomisch restaurant Condes de Ericeira en O Jardim Wine Bar, buitenbad met Balinese bedden en barservice (seizoensgebonden), Despacio Spa at The One met experience pool, sauna, 24-uurs gym, mooie tuin (2.500 m2) met eeuwenoude dragonboom, conciërgeservice Les Clefs d'Or.

    Kamers
    83 moderne kamers en suites, sommige met schuine plafonds. De Tower Suite in loftstijl heeft een kleedkamer en vrijstaand bad in de badkamer, net als de Garden Suite die ook een separate woonkamer heeft. De Garden Suite kan, via een verbindingsdeur, veranderen in een suite met 2 slaapkamers.

  • Een fles mousserende wijn en chocolaatjes. 

  • € 126 tot € 184 p.p.p.n. incl. ontbijt in een Cosy tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs