Specials
Specials
Brochure aanvragen

Sun Gardens Dubrovnik

Sun Gardens Dubrovnik

Dit schitterende resort aan zee heeft naast lichte, moderne kamers en suites met uitzicht op zee vanaf het balkon of terras ook residenties met één tot drie slaapkamers. Er zijn 16 bars en restaurants om uit te kiezen, zoals het meermalen bekroonde Cilantro met open keuken. Ook zijn er drie zwembaden, waaronder een zwembad alleen voor volwassenen. Het Spa Centre werd twee jaar op rij verkozen tot ’Best Luxury Resort Spa in Croatia’ tijdens de ’World Luxury Spa Awards’. Voor wie actief bezig wil zijn is er een groot sportcentrum. Liefhebbers van gastronomie kunnen deel­nemen aan workshops en ook kunt u leren om zelf cocktails te mixen. Voor jongere gasten zijn er verschillende sportacademies, twee gezinsvriendelijke zwembaden en kinderclubs voor diverse leeftijden. Het resort is lid van ’Leading Hotels of the World’.


 • Locatie
  Orašac, ca. 40 minuten rijden van de luchthaven van Dubrovnik en ca. 15 minuten van de oude stad.

  Faciliteiten
  16 restaurants en bars (seizoensgebonden), 3 zwembaden (2 gezinsvriendelijk en 1 ’adults-only’), spa met hydrotherapiebad, lagunebad, tepidarium, Thalassotherapie. Sportcentrum met gym, tennis- en squashbanen, klimwand. Privéstrand met watersportfaciliteiten. Kinderclub.

  Kamers
  201 kamers & suites alsmede 207 residenties. Clubkamers en -suites op de bovenste verdiepingen hebben persoonlijke service en toegang tot de Club Lounge. De residenties (44-111 m2) hebben 1, 2 of 3 slaapkamers.

 • 20% korting op spabehandelingen. Gratis gebruik van de spa en deelname aan groepsactiviteiten in het sportcentrum.

 • € 477 tot € 1.278 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs