Specials
Specials
Brochure aanvragen

Six Senses Residences & Spa Courchevel

Six Senses Residences & Spa Courchevel

In het hart van Courchevel 1850, in het beroemde skigebied Les Trois Vallées, biedt Six Senses Residences & Spa Courchevel gasten tal van wintersportactiviteiten van december tot april. De 31 gezellige, ruime appartementen zijn voorzien van alle comfort, inclusief luxe hotel­services zoals dineren op de kamer en een conciërge (24/7). Skiën bij Six Senses is een unieke ervaring. De ski-conciërge aan de voet van de piste zorgt voor uw ski-uitrusting aan het begin en aan het einde van de dag, zodat u onbezorgd kunt genieten van de après-ski of lekker kunt gaan winkelen. Een chauffeursdienst brengt gasten van en naar de piste en zorgt voor transport binnen het resort. In de bekroonde Six Senses Spa kunt u heerlijk ontspannen na een dag op de ski’s.


 • Locatie
  Circa 10 minuten rijden van de luchthaven van Courchevel, 1 uur van Chambéry, 135 minuten van Lyon-Saint-Exupéry, 170 minuten van Genève. In de helft van deze tijden per helikopter.

  Faciliteiten
  Restaurant, Six Senses Spa met 5 behandelkamers, zwembad, sauna, stoomruimte, buitenjacuzzi, Kneipp voetbadtherapie, fitnesscentrum. 24-uurs conciërgeservice. Skiconciërge tussen 9.00-18.30 uur. Shuttleservice in Courchevel 1850 tussen 8.30-21.30 uur

  Kamers
  31 appartementen en residenties met 2 tot 5 slaapkamers. Elk met woonkamer, eetgedeelte, keuken en 1 tot 3 balkons.

 • Bij min. 3 nachten: een tegoed van € 400 voor de spa per kamer per verblijf.

 • € 4.234 tot € 9.878 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een appartement met 2 slaapkamers en uitzicht op de binnenplaats.

Er zijn geen resultaten gevonden
Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs