Specials
Specials
Brochure aanvragen

Six Senses Krabey Island

Six Senses Krabey Island

De setting van dit chique resort van Six Senses is een idyllisch tropisch eiland van 12 ha. De slechts 40 villa’s met zwembad liggen aan een houten steiger, die zorgt voor een mooie verbinding tussen land en water. Aha Restaurant is de hele dag open en serveert seizoensgebonden Aziatische en internationale gerechten, met duurzaam verkregen ingrediënten. In het intieme Tree Restaurant kunt u dineren tussen de bomen en genieten van Cambodjaanse, Aziatische en mediterrane cuisine. De Six Senses Spa heeft een sauna, stoomtent en jacuzzi en biedt traditionele voetmassages, weldadige spabehandelingen en Cambodjaanse gezondheidsrituelen. Jonge gasten amuseren zich uitstekend in de kinderclub.


 • Locatie
  Krabey Island, 10 minuten rijden van de luchthaven naar het vertrekpunt van de speedboot, dan nog 15 minuten per speedboot.

  Faciliteiten
  2 restaurants, bar, ijssalon, deli, zwembad, Six Senses Spa (2.000 m2), yogapaviljoen op het dak, fitnesscentrum, Experiences Centre, 24-uur Guest Experience Maker service, buitenbios, sterrenwacht, kajakken, kookworkshops, kinderclub The Nest.

  Kamers
  40 privévilla’s met een infinity plunge pool. Sommige villa’s liggen verscholen in het groen, andere liggen aan de oceaan. De meeste hebben 1 slaapkamer maar er zijn 2 Ocean Front Pool Villa’s met 2 slaapkamers en grote woonkamer. De Beach Retreat heeft 2 slaapkamers en een privéstrand.

 • Bij min. 5 nachten: dagelijks een activiteit voor 2.

 • € 2.305 tot € 3.591 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons hideaway villa suite met privézwembad.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs