Specials
Specials
Brochure aanvragen

Çirağan Palace Kempinski Istanbul

Çirağan Palace Kempinski Istanbul

Dit lid van 'Leading Hotels of the World' is gehuisvest in het enige Ottomaanse paleis dat uitkijkt over de Bosporus. Oost en west ontmoeten elkaar hier in een koninklijke ambiance, in het hart van deze betoverende stad - op slechts enkele minuten van de mooiste bezienswaardigheden en winkels van de stad.


  • Faciliteiten
    De restaurants en bars bieden een hemelse culinaire ervaring, variërend van Ottomaanse cuisine tot internationale klassiekers. Er is een infinity pool (buiten) en een spa met binnenbad en gym. Het hotel verzorgt rondvluchten per helikopter.

    Kamers
    310 kamers, waaronder 20 suites in het hoofdgebouw en 11 suites in het paleis. Alle kamers en suites in het hoofdgebouw hebben balkon of terras, veel hebben zeezicht. De hogere categorieën suites hebben een eetkamer, kitchenette en/of terras.

  • 10% korting op geselecteerde gezichts- en lichaamsbehandelingen in de spa. Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

  • € 158 tot € 227 p.p.p.n. incl. ontbijt in een tweepersoonskamer parkzijde.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs