Specials
Brochure aanvragen

Baglioni Resort Maldives

Baglioni Resort Maldives

Dit nieuwe (augustus 2019) paradijs aan de Indische Oceaan combineert de ervaring van een verblijf op de Malediven met de unieke gastvrijheid van de bekende Italiaanse hotelgroep Baglioni. Het resort aan het sneeuwwitte strand van het eiland Maagau is gebouwd met duurzame materialen en zo ontworpen dat het milieu zo min mogelijk belast wordt. Alle villa’s kijken uit op de oceaan, vele liggen boven het water en bieden directe toegang tot de zee. Het beach restaurant serveert authentieke Italiaanse cuisine en in het Japanse eethuisje kunt u lekker in de buitenlucht sushi eten. Calorieën verbranden kan in het yogapaviljoen, bij de gym op het strand of tijdens een keur aan dagelijkse activiteiten zoals SUP-boarden of fietstochten maken. Een duiktocht met de zeebioloog van het duikcentrum is ook een aanrader voor de kinderen. Aangesloten bij ’The Leading Hotels of the World’.


 • Locatie
  Maagau, Dhaalu Atoll, circa 40 minuten per watervliegtuig van luchthaven Velana (Malé).

  Faciliteiten
  3 restaurants, zwembadbar/grill, wijnkelder, buitenbad, kinderbad, spa, health club, yogapaviljoen, SUP, catamarans, waterfietsen, kano’s, snorkelen, PADI Gold Palm 5-sterren duikcentrum, excursies. Kinderclub (3-12 jaar).

  Kamers
  8 tuinvilla’s, 45 strandvilla’s (3 met 2 slaapkamers en 11 met privézwembad), 42 watervilla’s (16 aan de zonsondergang-zijde en 9 met plunge pool), een Presidential Suite met 3 slaapkamers, keuken en butlerservice.

 • Een fles Ferrari Trentodoc wijn en fruit.

 • € 3.525 tot € 5.264 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer garden villa. All-inclusive toeslag beschikbaar.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs