Specials
Specials
Brochure aanvragen

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Al Bustan Palace, A Ritz-Carlton Hotel

Dit iconische hotel, ook bekend als ‘Juweel van het Sultanaat’, ligt aan de Golf van Oman, omringd door prachtige tuinen die reiken tot aan de zee, met op de achtergrond ruige bergketens. Langs de mooie kustlijn ligt een privézandstrand van een kilometer lang. Het design is, zowel binnen als buiten, zeer indrukwekkend, met een 38 meter hoge lobby, een enorme kristallen kroonluchter en een fontein. Arabische stijlkenmerken en de modernste faciliteiten creëren een elegante, mondaine ambiance. De service is van het hoogste niveau. Een reeks aan faciliteiten en dinermogelijkheden completeren dit beeldschone resort.


 • Locatie
  Muscat, 10 minuten van het centrum en 30 minuten van de luchthaven van Muscat.

  Faciliteiten
  5 restaurants, een bar en een atriumlounge, groot zwembad, 4 lagunezwembaden, kinderzwembad, Al Bustan Palace Spa by Ritz-Carlton met brede selectie traditionele massages, fitnesscentrum, sauna en Turks bad,
  4 tennisbanen, speelplaats, privéstrand, zeilen, kajakken, snorkelen en andere activiteiten.

  Kamers
  198 kamers en 52 suites, prachtig ingericht met handgemaakte wandkleden en mooie stoffen. Elke kamer beschikt over een privébalkon
  met uitzicht over de zee, bergen, tuin of zwembaden en state-of-the-art faciliteiten incl. interactieve tv met satellietaansluiting.

 • Bij Junior Suite of hoger: een welkomstgeschenk op de kamer bij aankomst. Bij Executive Suite of hoger: een diner voor 2 in Al Khiran Kitchen inclusief een non-alcoholisch drankje.

 • € 1.007 tot € 1.780 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer met bergzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs