Specials
Specials
Brochure aanvragen

Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona

Nobu Hotel Barcelona is gehuisvest in een iconisch gebouw van 23 verdiepingen met een indrukwekkend uitzicht over de stad tot aan de Middellandse Zee. Het is centraal gelegen in de wijk Sants-Montjuic, dicht bij het historische centrum, musea en winkels, maar biedt toch een ontspannen toevluchtsoord weg van de drukste straten van Barcelona.


  • Faciliteiten
    Nobu-restaurant op de 23e verdieping heeft een sushi bar en lounge en biedt een panoramisch uitzicht. Nobu Sake Bar serveert Japanse tapas, exclusieve sakes en Japanse whisky's. Spa met binnenzwembad, sauna en gym.

    Kamers
    259 ruime, elegant ingerichte kamers en suites met hoge ramen en uitzicht op de stad. Alle met exclusieve Nobu-bedden, Bluetooth Marshall speakers, 65-85" lcd-tv, in-room bar, espresso-apparaat, Natura Bisse producten en safe.

  • Een hoteltegoed van € 50 per kamer per verblijf.

  • € 123 tot € 158 p.p.p.n. incl. ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs