Specials
Specials
Brochure aanvragen

Hotel Iberostar Las Letras Gran Vía

Hotel Iberostar Las Letras Gran Vía

Dit hotel is gevestigd in een prachtig historisch gebouw. De sfeer is warm en uitnodigend en het interieur, waarin literaire thema's zijn verwerkt, is licht en modern. Vanaf deze locatie is alles wat Madrid te bieden heeft aan bezienswaardigheden, activiteiten, kunst en cultuur gemakkelijk te bezoeken.


  • Faciliteiten 
    Geniet van authentieke Madrileense gastronomie in restaurant Gran Clavel, dat ook een vermouth- en wijnbar heeft - elk met een unieke stijl en eigen menu. In de zomer kunt u relaxen bij het zwembad op het dak, waar ook een bar is. 24-uurs fitnesscenter, huisdieren toegestaan.

    Kamers
    109 kamers en suites op 6 verdiepingen, diverse met privéterras en jacuzzi. De kamers zijn kleurrijk en modern, de muren zijn voorzien van literaire, vaak romantische citaten die u mee terug in de tijd nemen.

  • Een vermouth en tapa per persoon bij de Vermouth Bar.

  • € 86 tot € 135 p.p.p.n. incl. ontbijt in een tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs