Specials
Specials
Brochure aanvragen

Rwanda - Land van duizend heuvels

Rwanda - Land van duizend heuvels

Deze rondreis biedt een avontuurlijke en actieve kennismaking met Rwanda, waarbij u verblijft in de meest exclusieve lodges. De zoektocht naar gorilla’s en chimpansees maakt de reis helemaal compleet.


 • Dag 1 Vertrek
  Vertrek vanaf Schiphol naar Kigali. Na aankomst heeft u een transfer naar het Kigali Marriott Hotel. Hier kunt u heerlijk ontspannen na uw vlucht.

  Dag 2 Kigali
  Vanmorgen maakt u een stadstour in Kigali. Tijdens deze stadstour ontdekt u dat Kigali een van de meest verrassende en schone hoofdsteden van Afrika is met een hartelijke bevolking. In de middag transfer naar Volcanoes National Park. Verblijf in One&Only Gorilla’s Nest. De ligging van deze nieuwe lodge is spectaculair, aan de voet van een vulkaan.

  Dag 3 Volcanoes National Park
  Dit indrukwekkende nationale park is genoemd naar een zestal vulkanen die zich in het gebied bevinden. Naast vulkanen bestaat het uit tropisch regenwoud en deze dichte begroeiing vormt het perfecte leefgebied van zeldzame diersoorten. In de ochtend maakt u een wandeling, op zoek naar de speelse ‘golden monkeys’. Na de lunch bezoekt u een lokaal dorpje.

  Dag 4 Gorilla Tracking
  Na een vroeg ontbijt vertrekt u voor uw gorilla avontuur, een van de hoogtepunten van uw bezoek aan Rwanda. De tocht door de steile, dicht begroeide heuvels en het uiteindelijk aankomen bij de gorilla’s die zich in de camouflage van de groene vegetatie ophouden, is een bijzonder moment. In de middag worden er vanuit de lodge diverse optionele activiteiten georganiseerd.

  Dag 5 Nyungwe National Park
  Van Volcanoes National Park reist u naar het imposante tropische regenwoud in het zuidwesten van Rwanda, even ten zuiden van Lake Kivu. U verblijft in One&Only Nyungwe House. Deze fantastische logde is gelegen op een werkende 

  Dag 6 Chimpansee Tracking
  Vandaag een prachtige, maar zware wandeling met de kans chimpansees te zien. Het zien van chimpansees in het wild, die van tak naar tak zwieren in de hoge bomen van het woud, is een legendarisch moment. Hoewel ze soms moeilijk te spotten zijn, is hun aanwezigheid duidelijk door de schrille kreten die overal hoorbaar zijn.

  Dag 7 Nyungwe National Park
  In de ochtend maakt u een wandeling door dit adembenemende gebied, dat bestaat uit weelderige begroeiing en vele kleurrijke orchideeën. Ook vogelliefhebbers zullen hier hun hart ophalen. In de middag kunt u deelnemen aan een van de optionele activiteiten in de lodge, of ontspannen in de spa.

  Dag 8 Terugreis
  Aan het einde van de middag transfer naar Kigali en aansluitend terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 9 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol en einde van de reis.

 • Reis incl. vluchten, 7 overnachtingen in tweepersoonskamers, 7 ontbijten, 7 lunches, 7 diners, transfers en excursie naar de gorilla’s.

  Reis met transfers per privéauto:
  Prijs vanaf € 14.900 tot € 18.364 p.p.

  Reis met transfers per helikoper:
  Prijs vanaf € 18.667 tot € 22.423 p.p.

Er zijn geen resultaten gevonden
Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs