Specials
Specials
Brochure aanvragen

Sport Hotel Hermitage & Spa

Sport Hotel Hermitage & Spa

Sport Hotel Hermitage & Spa ligt in het hart van de Pyreneeën, op 1.850 meter boven zeeniveau en aan de voet van Grandvalira, het grootste skigebied in Zuid-Europa. Het hotel is het hele jaar door geopend. In de winter biedt het directe toegang tot het bergstation (ski-in en ski-out), privélockers voor ski’s en ski-butlerservice. In de zomer begint de hoogstgelegen 9 holes golfbaan van Europa hier pal voor de deur. De knusse luxe in alpinestijl, de persoonlijke service en de suites met prachtig uitzicht op de bergen maken dit hotel tot een heerlijke bestemming. Het biedt tal van activiteiten en een indruk­wekkende spa (5.000 m2). Lid van ’Leading Hotels of the World’ en drie achtereenvolgende jaren verkozen tot Andorra’s beste skihotel bij de ’World Ski Awards’.


 • Locatie
  Soldeu, Andorra. 2 uur rijden van de luchthaven van Toulouse of 2,5 uur van de luchthaven van Barcelona, 2 uur per trein (Lleida) + 2 uur rijden vanaf Madrid.

  Faciliteiten
  3 restaurants (2 Michelin­chefs), zwembad (open in de zomer), spa, skiën en snowboarden in de winter. Excursies per helikopter, 4x4 trips en golf vlakbij in de zomer. Kinderclub.

  Kamers
  108 Junior Suites Deluxe voor 2 personen, 24 Junior Suites Premium voor max. 4 personen. 3 Suites Hermitage voor 2 personen, met champagne en gratis minibar. Enkele suites hebben jacuzzi’s. 9 Residenties, Top-Suites tot 500 m2 met 8 slaap­kamers.

 • Bij min. 3 nachten: een tegoed van € 100 voor de spa per kamer per verblijf.

 • € 1.359 tot € 2.700 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons deluxe junior suite.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs