Specials
Brochure aanvragen

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Het besloten Shangri-La Al Husn Resort & Spa biedt het voordeel van toegang tot de uitgebreide faciliteiten van Shangri-La Barr Al Jissah. Op deze prachtige locatie geniet u van de beroemde Shangri-La dienstverlening in combinatie met de gastvrijheid van Oman. Restaurant Sultanah serveert à la carte in de stijl van een luxe cruise en Shahrazad is het enige Marokkaanse restaurant in Muscat waar kinderen (16+) welkom zijn voor het diner. Gasten hebben exclusieve toegang tot het fraaie strand met een bar, de infinity pool op de kliftop, een exclusieve gym en de boetiekspa Hareer Spa by L'Occitane met vier behandelruimtes. Het resort is toegankelijk voor kinderen van 16 jaar en ouder. Een heerlijke bestemming voor een romantische break.


 • Locatie
  Barr Al Jissah, 15 minuten van het oude stadsgedeelte en 45 minuten van de luchthaven van Muscat.

  Faciliteiten
  2 restaurants, strandrestau--rant, sigarenlounge, zwembadbar, infinity pool, privéstrand, exclusieve spa, gym, gratis shuttle (v.v.) naar Muscat-centrum en de Muttrah Souk. Duikschool. Signing privileges (op rekening in eigen hotel) voor alle uitgaven bij Barr Al Jissah.

  Kamers
  180 kamers en suites, balkon met tuin-, zwembad- of strandzicht. Deluxe kamers zijn min. 56 m2. Suites (v.a. 112 m2) met slaapkamer, woonkamer, balkon en hal. Al Husn Specialty Suites (174 m2) met een eetkamer met 6-persoonstafel, pantry en jacuzzi.

 • Bij min. 3 nachten: een resorttegoed van OMR 25 per kamer per verblijf.

 • € 1.847 tot € 3.210 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs