Specials
Brochure aanvragen

Bosveld Roete

Bosveld Roete

Natuur en wildlife staan centraal in deze fantastische 14 daagse rondreis. U combineert unieke safari’s in Botswana en het Krugerpark met prachtige landschappen vol groene bergen, canyons en watervallen in Hazyview, Mpumalanga en Limpopo.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Johannesburg waar u ‘s avonds aankomt. U verblijft vannacht in een hotel op de luchthaven.

  Dag 2 en dag 3 Modimolle
  U vertrekt vanmorgen naar de mooie omgeving van Modimolle. Hier bent u in het gebied van de Waterbergen, bekend vanwege de vele natuurreservaten. U verblijft in de romantische Leeuwenhof Country Lodge & Garden Spa, een heerlijk gelegen koloniale lodge met een spa, groot terras en uitstekend restaurant.

  Dag 4 en dag 5 Botswana
  Na het ontbijt vertrekt u naar Mashatu Game Reserve, gelegen op de grens van Zuid-Afrika en Botswana. Na aankomst bij de grens heeft u een jeeptransfer naar uw privénatuurreservaat. Mashatu ligt in het schitterende Tulli gebied, een aaneenschakeling van bossen, savanne, open vlakten en natuurlijke zandstenen sculpturen. Hier kunt u werkelijk fenomenale safari’s maken. Spectaculair zijn de grote kuddes olifanten, waar Mashatu bekend om staat. U verblijft in het Tented Camp.

  Dag 6 en dag 7 Tzaneen
  U wordt teruggebracht naar de Zuid-Afrikaanse grens, waar u uw reis vervolgt naar Tzaneen. U verblijft in Kings Walden Garden Manor, een prachtige accommodatie gelegen te midden van de overweldigende natuur van het Letaba gebied in Limpopo. Dit is een heerlijke plek om te verblijven, met watervallen, bergpanorama’s en de indrukwekkende Magoebaskloof in de directe omgeving.

  Dag 8 en dag 9 Kruger Park
  De komende twee dagen gaat u op safari in het Makalali Private Game Reserve, een privéconcessie nabij het Kruger Park. Dit gebied is landschappelijk heel anders dan Mashatu Game Reserve. U verblijft in aha Makalali Main Lodge. In de ochtend en namiddag gaat u op safari, tussendoor kunt u relaxen bij het zwembad. ‘s Avonds wordt er gedineerd in het restaurant of in de boma.

  Dag 10 t/m dag 12 Hazyview
  U reist naar de prachtige omgeving van Hazyview in Mpumalanga. Hier vindt u enkele landschappelijke en culturele hoogtepunten zoals de beroemde Panorama Route, God’s Window en het verlaten goudzoekersplaatsje Pilgrim’s Rest. U verblijft in de fraai gelegen Perry’s Bridge Hollow Boutique Hotel, een intieme lodge met slechts 34 kamers.

  Dag 13 Terugreis
  U reist terug naar Johannesburg, vanwaar u ’s avonds terugvliegt naar Amsterdam.

  Dag 14 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.

 • Autorondreis met autocategorie B:
  Prijs vanaf € 2.980 tot € 3.210 p.p.

  Reis met eigen gids/chauffeur bij een deelname van 2 personen:
  Prijs vanaf € 4.950 tot € 5.170 p.p.

  Reis incl. vluchten, 12 overnachtingen in tweepersoonskamers, 12 ontbijten, 2 lunches, 6 diners, 8 safari’s.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs