Specials
Specials
Brochure aanvragen

Braaivleis Roete

Braaivleis Roete

Deze bijzondere 2-weekse autorondreis voert u door onbekende en onontdekte delen van Zuid-Afrika. Uw reis eindigt in het bruisende Kaapstad. Een unieke rondreis vol safari’s, cultuur en verrassende landschappen.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Johannesburg waar u ‘s avonds aankomt. U verblijft in een hotel op de luchthaven.

  Dag 2 en dag 3 Kalahari
  Vandaag vliegt u naar Upington in de Noord Kaap, gelegen aan de Oranje Rivier. De schaars bevolkte provincie herbergt een aantal prachtige nationale parken en heeft een grillige en ruige natuur. Ondanks de droogte van de Noord-Kaap is dit een vruchtbaar gebied met fruitbouw en wijngaarden. U reist naar het Kgalagadi Transfrontier Park, dit is een van de grootste onbedorven ecosystemen ter wereld. Al meer dan vijftig jaar bestaat er een open verbinding met het enorme Gemsbok Park in Botswana, zodat het wild hier vrije doorgang heeft. Naast gemsbok vindt u in dit park tal van diersoorten zoals leeuwen, cheeta’s en luipaarden. U logeert in het Twee Rivieren Restcamp.

  Dag 4 en dag 5 Augrabies
  Het Augrabies National Park wordt gevormd door de spectaculaire Augrabies Watervallen, die 56 meter naar beneden vallen in een enorme granieten kloof. Het park wordt onder andere bevolkt door bavianen, zebra´s, antilopen en zwarte neushoorns. U logeert in Kakamas Hotel in Kakamas.

  Dag 6 en dag 7 Springbok
  Ten westen van Augrabies ligt Springbok, in het hart van Namaqualand. Dit gebied heeft een schitterende flora en fauna, die volledig tot bloei komt in augustus/september, wanneer het land bedekt is met een deken van kleurrijke bloemen. U verblijft in het Naries Namakwa Retreat.

  Dag 8 en dag 9 Cederberg
  U reist naar Bushmans Kloof Wilderness Reserve & Wellness Retreat, een ecologische oase gelegen tussen de uitlopers van het Cedergebergte en de vlakten van de Karoo. Prehistorische rotsformaties, watervallen, rivieren en ravijnen domineren dit gebied. Zo’n 10.000 jaar geleden werd dit gebied al bevolkt door de San bevolking. Tevens vindt u hier meer dan 125 oude rotstekeningen.

  Dag 10 t/m dag 12 Kaapstad
  Na de stilte en onbegrensdheid van de Noord-Kaap verblijft u nog enkele dagen in het cosmopolitische Kaapstad. U logeert in O on Kloof Boutique Hotel & Spa, een centraal gelegen guesthouse dichtbij de vele bezienswaardigheden.

  Dag 13 Terugreis
  U heeft nog de gehele dag ter beschikking om te genieten van uw hotel en Kaapstad. ’s Avonds terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 14 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.

 • Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor een reisvoorstel gebaseerd op de meest actuele prijzen.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs