Specials
Brochure aanvragen

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita

Four Seasons Resort Mauritius at Anahita combineert de natuurlijke schoonheid van het eiland met uitstekende faciliteiten voor alle leeftijden. Tropische tuinen, een azuurblauwe zee en weelderige bergen vormen het decor voor de villa’s, die geruisloos overgaan in de omringende natuur. De prachtige spa boven het water biedt behandelingen die volledig gericht zijn op ontspanning. De Ernie Els Signature golfbaan met een privéclubhuis en golf academy biedt ongelimiteerde golfmogelijkheden. Topklasse wordt ook geboden in de excellente restaurants en het aanbod van de uitstekende wijnkelder.


 • Locatie
  Oostkust, ongeveer 45 minuten van de luchthaven.

  Faciliteiten
  4 restaurants, 4 bars, 4 zwembaden, kinderbad, spa met 12 behandelruimtes, fitnesscentrum, tennisbanen, watersporten, duikcentrum, diepzeevissen, catamarancruises, shuttle naar Île aux Cerfs, kinder- en tienerclubs en 18 holes championship Ernie Els golfbaan met clubhuis en academy.

  Kamers
  90 Pool villa’s waaronder Sanctuary Beach en Ocean villa’s, 45 Residence villa’s (2-5 slaapkamers) en een Presidential suite. Alle villa’s bieden veel comfort en privacy en hebben een tuin met plunge pool.

 • Een welkomstdrankje

 • € 2.822 tot € 13.989 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van halfpension in een tuinzicht tweepersoons villa met privézwembad.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs