Specials
Brochure aanvragen

Soneva Kiri

Soneva Kiri

Oogverblindend witte stranden omzomen de weelderige tropische bossen van het afgelegen eiland Koh Kood, in het zuidoosten van Thailand. Dit kleine paradijs is de locatie van het Soneva Kiri, bereikbaar per privévliegtuig (70 min.) en een korte boottocht. In deze unieke hideaway zorgen (eco)luxe accommodatie en ongeëvenaarde service voor een onvergetelijke ervaring. Het serene en afgelegen Soneva Kiri is een van de grootste resorts in Zuidoost-Azië. Alle villa’s hebben een eigen zwembad. Naast de uitstekende restaurants waar u gourmet-organische gerechten eet, kunt u ervoor kiezen om te dineren in de top van een boom, in het mangrovebos of op het strand. De beroemde Six Senses Spa heeft een uitgebreid menu aan heerlijke behandelingen en er is veel keuze uit sporten en activiteiten, maar wellicht verkiest u het comfort van uw eigen villa. Dit is het ideale resort om helemaal tot rust te komen.


 • Locatie 
  Koh Kood, 70 minuten per privévliegtuig vanaf Bangkok en vervolgens 5 minuten per speedboot.

  Faciliteiten 
  4 restaurants, dineren in de boomtop, 2 bars, ijsbar, chocoladebar, observatorium, openlucht bioscoop, zwembad, strandbar, watersportcentrum, gym, tennisbaan, Six Senses Spa, Turks bad, sauna, kinderclub.

  Kamers 
  34 zeer ruime pool villa’s langs de kust en de heuvels, uitkijkend over de Golf van Thailand. Alle villa’s hebben een grote living, airco in slaapkamers, privézwembad en butlerservice.

 • Een welkomstdrankje en vers fruit in de villa bij aankomst. Gratis chocolaatjes, ijsjes en niet-gemotoriseerde watersporten.

 • € 3.340 tot € 8.015 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons villa suite met privézwembad en uitzicht over de baai. All-inclusive toeslag beschikbaar.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs