Specials
Specials
Brochure aanvragen

Banyan Tree Samui

Banyan Tree Samui

Aan de idyllische Lamai Bay liggen de 88 pool villa’s van Banyan Tree Samui verspreid over de heuvels, uitkijkend over het saffierblauwe water en het ongerepte witte strand. Het is hier heel gemakkelijk om de drukte van het dagelijkse leven volledig te vergeten en te genieten van de serene rust van deze weldadige oase aan de Golf van Thailand. Het resort biedt uitstekende faciliteiten: fantastische restaurants, privézwembaden in alle villa’s en The Rainforest, Koh Samui’s exclusieve hydrotherapiecentrum. Banyan Tree Samui combineert de meest essentiële elementen van een tropisch paradijs: witte stranden, stralende zon, ontspanning en genieten op het hoogste niveau.


 • Locatie 
  Lamai, Koh Samui. 30 minuten van de luchthaven.

  Faciliteiten 
  3 restaurants, 2 bars, bibliotheek, zwembad, kinderzwembad, Banyan Tree Spa met The Rainforest Hydrotherapy Spa, fitnesscentrum, yogastudio, watersporten, kinderclub, kooklessen.

  Kamers 
  88 pool villa’s te midden van weelderige tropische begroeiing bieden lichte open ruimtes, zodat ze in perfecte harmonie zijn met de natuur. De villa’s beschikken over een privézwembad (infinity pool) en ruim zonnedek en bieden uitzicht over het eiland en/of de zee.

 • Een 3-gangendiner (vast menu, excl. drankjes) voor 2 in restaurant Saffron - en voor 4 bij verblijf in villa’s met 2 slaapkamers.

 • € 2.832 tot € 3.486 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoons villa met privézwembad.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs