Specials
Specials
Brochure aanvragen

Fairmont Royal Palm Marrakech

Fairmont Royal Palm Marrakech

Fairmont Royal Palm Marrakech is geïnspireerd op de Berberse cultuur en ligt op een groot domein, slechts 12 kilometer ten zuiden van Marrakech. De luxe villa’s, suites en kamers kijken uit op de golfbaan en de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte. Kom tot rust bij het grote zwembad in de weelderige tuin of in de mooie spa terwijl uw kinderen zich uitleven in de kinderclub. Vier uitstekende restaurants serveren Marokkaanse, mediterrane en internationale gerechten. Er is een 18 holes golfbaan, ontworpen door Cabell B. Robinson, en u kunt gebruikmaken van de faciliteiten van de prestigieuze Country Club.


 • Locatie 
  Marrakech, 15 minuten van Menara luchthaven.

  Faciliteiten 
  4 restaurants en 2 bars, sigarenlounge, verwarmd zwembad (2.000 m2), spa met 14 massagecabines, hamams, sauna, zwembad, yogapaviljoen en beautysalon. Sportcentrum met 4 gravel tennisbanen, squashbaan, zwembad, fitness en pilates. Boetiek, kinderclub, 18 holes golfbaan (ontworpen door Cabell B. Robinson) en country club.

  Kamers 
  134 kamers, suites en villa’s, van Deluxe kamers (72 m2) tot de grote Prince Villa (741 m2), elk met ruime badkamer en leefgedeelte. Presidential Suites en Prince Villa’s hebben een keuken. Villa’s hebben een zwembad en hamam, Presidential Suites hebben een dakterras met jacuzzi.

 • Een spabehandeling (30 min.) per volwassene per verblijf.


 • € 1.381 tot € 2.888 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer met tuinzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs