Specials
Specials
Brochure aanvragen

The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh

The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh

Tegen een achtergrond van majestueuze bergen strekt The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh zich uit langs een privéstrand van bijna een kilometer lang. Oosterse tuinen omringen dit in Arabische stijl gebouwde complex, verfraaid met bogen, koepels en pilaren. The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh is het eerste deluxe suitehotel aan de Egyptische Rivièra. Dineren is hier uiterst luxueus. Geniet van verfijnde internationale cuisine en lokale delicatessen in het hoofdrestaurant en bij het zwembad, of proef het echte India in restaurant Zafraan. Het hotel heeft een eigen, gecertificeerd PADI-duikcentrum. De fantastische Oberoi Spa biedt holistische behandelingen gebaseerd op eeuwenoude Egyptische technieken. The Oberoi Beach Resort, Sahl Hasheesh staat garant voor perfecte service en veel privacy.


 • Locatie
  20 minuten van de luchthaven van Hurghada.

  Faciliteiten 
  3 restaurants, bar, zwembad, Oberoi Spa met fitnesscentrum en holistische behandelingen. Tennisbaan, duikcentrum en watersporten. Activiteiten zoals sterrenkijken, yoga, pilates, aromatherapie, kooklessen en filmavonden op het strand.

  Kamers 
  102 luxe suites in Arabische stijl, op de begane grond en dicht bij de zee en het strand. De badkamers hebben een verzonken bad; 18 suites hebben een eigen verwarmd zwembad. Kamers met verbindingsdeur beschikbaar voor families.

 • Een fles wijn op de kamer bij aankomst.

 • € 970 tot € 1.455 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een deluxe tweepersoons suite.

Er zijn geen resultaten gevonden
Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs