Specials
Specials
Brochure aanvragen

Almyra

Almyra

Dit door een familie gerunde resort is het eerste in zijn soort op Cyprus. Het heeft een perfecte ligging aan de kust, dicht bij het centrum van het levendige Paphos, met uitzicht op de haven en het kasteel. Kenmerkend voor Almyra zijn het stijlvolle moderne design, de ontspannen atmosfeer en de prachtige tuinen die zich uitstrekken tot de zee. Het strakke interieur combineert ingetogen luxe met een schitterend zee- of tuinzicht. Het is ook een ideaal resort voor gezinnen, dankzij de ruime kamers met verbindingsdeur en tal van recreatieve faciliteiten. Er zijn vier restaurants, waaronder Ouzeri waar u kunt genieten van Cypriotische specialiteiten en afwisselend entertainment. De ‘adults-only’ spa biedt innovatieve behandelingen op maat. Almyra is aangesloten bij 'Design Hotels’.


 • Locatie
  Zuidwestkust, Paphos, circa 15 minuten van de luchthaven van Paphos.

  Faciliteiten
  4 restaurants, 2 bars, gratis Wi-Fi in de kamer en openbare ruimtes, 4 zwembaden (incl. binnenbad), sauna, spa, fitnesscentrum, tennisbanen. Kinderclub en crèche. Baby Go Lightly vooruitbestel­service. Watersporten (externe aanbieder).

  Kamers
  187 kamers, variërend van landzichtkamers tot de luxe Kyma suites met eigen dakterras aan zee en de Aethon Premium zeezichtkamers (alleen voor volwassenen). Alle kamers zijn ingericht in moderne mediterrane stijl en hebben een fraaie badkamer met luxe accessoires.

 • Fruit en wijn bij aankomst.

 • € 520 tot € 1.050 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer met terras en tuinzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs