Specials
Specials
Brochure aanvragen

Six Senses Douro Valley

Six Senses Douro Valley

De Douro-rivier slingert zich door het oudste bekende wijngebied van de wereld en in dit prachtige stukje UNESCO Werelderfgoed ligt Six Senses Douro Valley. Het fraai gerenoveerde 19e-eeuwse landhuis met omringende wijngaarden biedt ruimte aan 60 kamers en suites, in de natuurlijke stijl van Six Senses, met een knipoog naar het verleden en alle moderne faciliteiten. Restaurant Vale de Abraão, met een open keuken, terras en eetkamer, serveert heerlijke gerechten van lokale producten en groenten en kruiden uit eigen tuin. De Wine Library combineert de wijnkelder en een wijnwinkel, waar wijnen uit de vallei te koop zijn, met een interactieve wijnacademie. De Six Senses Spa biedt de klassieke Six Senses behandelingen plus een menu van lokaal-geïnspireerde therapieën.


 • Locatie 
  Douro-vallei, 75 minuten rijden van de luchthaven van Porto.

  Facilteiten
  Restaurant, bar, buitenbad, verwarmd binnenbad, Six Sense Spa met 10 behandelruimtes, vitaliteitsruimte, fitnesscentrum, yogaruimte. Experiences Team organiseert activiteiten zoals excursies naar wijnhuizen.

  Kamers 
  46 kamers en 14 ruime suites op de 4e en 5e verdieping. De Quinta Panoramic Suites hebben plafondhoge ramen voor een geweldig uitzicht. De 2 Vineyard Rooftop Suites hebben een terras met hottub. In een aparte vleugel van het hotel bevinden zich 2 Courtyard Suites en een Vineyard Garden Suite.

 • Een tegoed van € 50 voor spa­behandelingen, per persoon per verblijf.

 • € 1.455 tot € 2.743 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een Quinta superior tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs