Specials
Brochure aanvragen

Ocean Drive Talamanca

Ocean Drive Talamanca

Het stralend witte Ocean Drive Talamanca combineert een geweldige locatie met direct herkenbare retro-glamour. Het hotel biedt een spectaculair uitzicht op zowel de baai van Talamanca als het oude deel van Ibiza Stad (Dalt Vila). Het strand ligt een korte wandeling verderop en de luxe havens slechts op vijf minuten. De strakke eigentijdse styling en design zijn terug te vinden in alle 117 kamers en suites, in de lobby-lounge, in de zwembaden en in het à-la-carte restaurant dat heerlijke, gezonde gerechten met Aziatische en Europese invloeden serveert. In de OD Sky Bar geniet u van cocktails, intieme diners, live akoestische muziek en fantastisch uitzicht over de baai.


 • Locatie 
  Baai van Talamanca, ca. 15 minuten rijden van de luchthaven van Ibiza. Op loopafstand van het strand, Ibiza Stad en populaire uitgaans gelegenheden.

  Faciliteiten 
  Restaurant, 3 bars (inclusief de OD Sky Bar), 3 zwembaden, gym, yoga, pilates, conciërgeservice, lifestyle events.

  Kamers 
  117 kamers en suites met een balkon/terras en (gedeeltelijk) uitzicht op zee. De 2 Duplex Suites hebben een aparte woonkamer, 2 slaapkamers en terras met zwembad. De stijlvolle Loft Suites hebben geïntegreerde balkons, wijd openende ramen, Maxi-Bar met premium wijn & dranken en Nespresso-apparaat.

 • Een welkomstcocktail per persoon per verblijf in de Lobby Bar. Een fles cava en fruit op de kamer bij aankomst.

 • € 463 tot € 1.455 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs