Specials
Brochure aanvragen

Puente Romano Marbella

Puente Romano Marbella

In het hart van de Golden Mile ligt Puente Romano Marbella te midden van schitterende subtropische tuinen met kleurige bloemen, fonteinen, watervallen en meertjes die naar het zandstrand voeren. De naam van het hotel is ontleend aan de 2000 jaar oude Romeinse brug die zich op het hotelterrein bevindt en omringd is door witte gebouwen in Andalusische stijl, waarin de kamers zijn gesitueerd. Een ruime keuze aan restaurants - inclusief het met drie Michelin­sterren bekroonde restaurant van chef Dani Garcia en het presti­gieuze Nobu - een elegante beach club, een golfbaan en een paard­rijstal completeren Puente Romano Beach Resort & Spa. Het hotel ligt direct naast het zusterhotel Marbella Club en is aangesloten bij ’The Leading Hotels of the World’.


 • Locatie
  Marbella, ca. 35 minuten van de luchthaven van Malaga.

  Faciliteiten
  12 restaurants (waaronder de Andalusische brasserie BIBO onder supervisie van Dani Garcia en Nobu), 3 verwarmde zwem­baden, Six Senses Spa, strand­club met zwembad, restaurant en bar, water­sporten, tennis- en fitnessclub met sauna en stoombad. Marbella Club Golf Resort met 18 holes golfbaan en paardrijden (gratis shuttle­bus indien beschikbaar). Gratis kinderclub (pasen, kerst, zomer).

  Kamers
  183 elegante en ruime luxe kamers en suites met marmeren vloer, zithoek en balkon. De kamers zijn voorzien van alle faciliteiten en bieden uitzicht op de fraaie tuin.

 • Bij verblijf in deluxe kamers: een resorttegoed van € 50 per kamer per verblijf. Bij verblijf in junior suites en hoger: een resorttegoed van € 85 per kamer per verblijf. Een greenfee per persoon per verblijf in Marbella Club Hotel, Golf Resort & Spa.

 • € 1.191 tot € 2.800 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons junior suite met tuinzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs