Specials
Specials
Brochure aanvragen

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Dit is Monaco’s ultieme ’alles in één’-bestemming, compleet met restaurants, bars, casino’s, shows, een nachtclub, een spa en een prachtige lagune met jacuzzi’s en zonneterrassen. Dit prestigieuze hotel heeft een fraaie neoklassieke architectuur en een rustig interieur. De moderne kamers en suites zijn geïnspireerd door de kleuren van Marokko en bieden uitzicht op Monaco, de bergen, Roquebrune-Cap-Martin en de zee. Met tal van recreatieve faciliteiten zoals een fitnesscentrum, tennis, yoga en een seizoens­gebonden kinderclub met activiteitenprogramma voor kinderen van 6-12 jaar is dit een resort voor zowel een romantisch intermezzo als een familievakantie. Monte-Carlo Bay Hotel & Resort is Green Globe-gecertificeerd vanwege de aandacht voor duurzame ontwikkeling.


 • Locatie
  Monte Carlo, 45 minuten van de luchthaven van Nice.

  Facilteiten
  Restaurants, loungebar, nachtclub Jimmy’z, Cinq Mondes spa, toegang tot binnen- en buiten­zwembaden alsmede de lagune. Beautysalon, fitnessclub, heliplatform, kinderclub.

  Kamers
  332 lichte kamers (inclusief 22 suites) met uitzicht op de bergen, zee of stad. Alle met terras, tv en dvd-speler. De Diamond Suite Eleven is gelegen op de elfde verdieping en biedt adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Deze suite heeft state-of-the-art faciliteiten, twee slaapkamers en een groot terras.

 • Lokaal gebak op de kamer bij aan­komst. Een glas champagne in de bar per persoon per verblijf.

 • € 980 tot € 2.590 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een superior tweepersoonskamer met bergzicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs