Specials
Brochure aanvragen

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa

Breathless Riviera Cancun Resort & Spa

Breathless is de all-inclusive hotspot voor singles, stellen en vrienden 'who love to party'. Dit resort voor volwassenen in Cancun heeft 526 ultramoderne themasuites en biedt de perfecte balans tussen actie en ontspanning. In deze speeltuin kunnen gasten dag en nacht dansen, spelen en elkaar leren kennen terwijl ze genieten van de extra's van Unlimited-Luxury®. En dat betekent dat alles is inbegrepen in de kamerprijs: dagelijks aangevulde minibar, 24-uurs roomservice, ongelimiteerde drankjes in de bars en lounges en alle heerlijke maaltijden in de restaurants. Ook mogen gasten dankzij deze privileges gaan dineren bij diverse omliggende resorts ('Sip, Savor & See'). Als er niet wordt gefeest kunt u ontspannen en opladen met de luxe à-la-cartebehandelingen van Spa by Pevonia®.


 • Locatie
  Tussen de Caribische Zee en de lagune van Bahia Petempich, 15 minuten van de luchthaven van Cancun.

  Faciliteiten
  10 restaurants, 9 bars, 3 zwembaden, jacuzzi voor 35 personen, full-service spa, fitness­centrum, tennis­baan, watersporten, entertainment ’s avonds inclusief ’Sip, Savor & See’ bij andere resorts. Gratis greenfees bij
  2 golfbanen in de buurt (T&C’s van toepassing).

  Kamers
  526 eigentijdse suites met balkon of terras, Swim-out Junior Suites met directe toegang tot zwembaden, Xhale Club Suites met privileges als een privézwembad en restaurant, Xcelerate Suites met een fles champagne en ’party kit’.

 • Afhankelijk van kamertype en reisperiode: tot $400 resorttegoed.

 • € 1.304 tot € 1.897 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van all-inclusive in een tweepersoons
  allure junior suite zeezicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs