Specials
Brochure aanvragen

Kempinski Hotel Das Tirol

Kempinski Hotel Das Tirol

Midden in het adembenemende panorama van de Kitzbüheler Alpen ligt Kempinski Hotel Das Tirol, met directe ski-in en ski-out facilitei­ten en 156 luxe kamers en suites, waaronder de grootste penthouse-suite van Oostenrijk. Hier vindt u een gevarieerd palet van sportieve activiteiten voor zomer en winter. En proeft u de culinaire delicates­sen van twee continenten: de lokale keuken in restaurant Steinberg en het Euro-Aziatische menu van restaurant Sra Bua. Geniet in de zomer van barbecues op het zonneterras met exclusieve grillspeci­aliteiten en schitterende vergezichten op de bergen van Tirol. Kempinski The Spa biedt u 3600 m2 pure ontspanning.


 • Locatie 
  Jochberg, Kitzbüheler Alpen, ca. 80 minuten rijden van de luchthaven van Salzburg.

  Faciliteiten 
  2 restaurants, een bar, 2 verwarmde buitenbaden, 1 binnenbad, Kempinski The Spa, gym, skischool, Kempinski Kid’s Club. Toegang tot mooie wandelroutes. Golf vlakbij.

  Kamers 
  118 superior en deluxe kamers en 38 junior suites en suites van 44 m2. Family suites (88 m2) hebben 2 slaap­kamers en 2 badkamers. De Jochberg suite (150 m2) heeft een grote eetkamer en de Tirol suite 3 slaapkamers. De Penthouse suite (520 m2) met 3 dak­terrassen is de grootste van Oostenrijk.

 • Een kooksessie met de chef voor 2. Transfers naar Kitzbühel centrum/treinstation en omgeving (indien beschikbaar).

 • € 980 tot € 2.240 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een superior tweepersoonskamer.


Andere reizen

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs