Specials
Specials
Brochure aanvragen

Shanti Maurice Resort & Spa

Shanti Maurice Resort & Spa

Shanti Maurice Resort & Spa is een 5-sterren boetiek-lifestyle strandresort met een uitstekende, bekroonde spa, de Shanti Spa. Het resort ligt in Saint Felix aan de zuidkust van Mauritius, op een droomlocatie, te midden van tropische tuinen tussen de groene heuvels en het kristalheldere turkooizen water, omringd door tropische tuinen met adem--benemend uitzicht over de heuvels en de Indische Oceaan. Alle villa’s liggen aan het strand en bieden absolute privacy. Gun uzelf de verkwikkende vitaliteit die voortkomt uit het samenbrengen van lichaam, ziel en geest - in de kalmte, schoonheid en natuurlijke helingskracht die dit resort u biedt. Les Petits Dodos-kinderclub maakt het resort geschikt voor families met kinderen.


 • Locatie
  Saint Felix, 40 minuten van de luchthaven.

  Faciliteiten
  4 restaurants, bar en zwembadlounge, Shanti Spa (7.000 m2) met 25 behandel ruimtes, gym, 365 dagen yoga retreat en meditatie. Verlichte tennisbanen, snorkelen, night jogging, putting green, boogschieten, openlucht bioscoop, kooklessen. Activiteiten voor kinderen. 18 holes golfbaan Avalon Golf Estate & Country Club, met onbeperkt gratis greenfees, op 25 minuten rijden.

  Kamers
  61 ruime suites en villa's, verspreid door de tropische tuinen (15 ha). 17 villa’s, waaronder de presidential Shanti Villa, aan het strand, met uitzicht over de Indische Oceaan en een verwarmd zwembad, buitendouche en dinerpaviljoen.

 • Een fles mousserende wijn bij aankomst.

 • € 882 tot € 1.376 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons junior suite met zeezicht op de begane grond.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs