Specials
Brochure aanvragen

The Chedi Muscat

The Chedi Muscat

Dit magnifieke resort is een schitterend voorbeeld van Arabische architectuur, aangevuld met subtiele designaccenten. Omringd door uitgestrekte palmentuinen ligt The Chedi direct aan het strand, niet ver van het centrum van Muscat. De inrichting is een mix van Omani architectuur met zen-invloeden en de ambiance is zeer elegant. Dit hotel heeft een nieuwe standaard gezet in Oman en de prachtige kamers en suites, de bekroonde keuken en de bijzondere spa hebben ertoe bijgedragen dat dit een van de beste hotels in het Midden-Oosten is. Dit is een hotel om heerlijk te genieten. Muscat heeft veel van de kenmerken van Dubai, maar is nog ongerept en authentiek.


 • Locatie 
  Al Ghubra, 20 minuten van het centrum en 15 minuten van de luchthaven van Muscat.

  Faciliteiten 
  6 restaurants (sommige seizoensgebonden), 2 lounges, 3 zwembaden (2 'adults only'), privé-strand, spa met 13 behandelruimtes, fitnesscentrum, 2 tennisbanen, yoga en pilates groepslessen, boetiek.

  Kamers 
  163 kamers en suites met 2-4 slaapkamers. Gratis gebruik minibar in alle kamers (water, frisdranken en bier) en gasten in Club kamers ontvangen de complete minibar-selectie, dagelijks ververst. Club kamers en suites hebben extra's zoals gratis transfers en toegang tot een lounge.

 • Een welkomstdrankje. Dagelijks vers fruit op de kamer.

   

 • € 1.316 tot € 2.424 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een Serai tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs