Specials
Brochure aanvragen

Six Senses Zighy Bay

Six Senses Zighy Bay

Voor uw aankomst in dit unieke resort heeft u spectaculaire opties: per speedboot over het water, per 4 x 4 vanaf de top van de heuvel met uitzicht over de baai of als passagier van de professionele paraglider. De ligging, bij een afgelegen vissersdorpje tussen de bergen en Zighy Bay, is perfect voor dit resort met luxueuze villa’s met eigen zwembad, privéstrand en butlerservice. Geniet van unieke activiteiten - van zeer romantisch tot uitdagend en avontuurlijk - zoals een bergwandeling, paragliden of een tocht per traditionele dhow over de golf van Oman. Of ga een dagje shoppen in het bruisende Dubai. En kom daarna helemaal tot rust in de bekroonde Six Senses Spa.


 • Locatie 
  Zighy Bay, Munsandam Peninsula Oman, 2 uur van de luchthaven van Dubai.

  Faciliteiten 
  4 restaurants, 3 bars, zwembad, spa- en wellnessarrangementen, niet-gemotoriseerde watersporten, een vloot speedboten en dhows, fitnesscentrum, soek, excursies en activiteitenprogramma waaronder paragliding, bergwandelingen, Arabische les, Arabisch koken en yoga.

  Kamers 
  82 villa’s met een butler, privé-zwembad, kussenmenu, flatscreen-tv, dvd-speler, home theatre system, minibar, espresso-apparaat, binnen- en buitendouche, zonneterras en fietsen.

 • Bij min. 6 nachten: transfers van/naar de luchthaven van Dubai (excl. 01-05jan en 21-31dec).

 • € 2.613 tot € 4.636 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een tweepersoons villa met privé-zwembad.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs