Specials
Specials
Brochure aanvragen

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach

Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach biedt een verfrissende, verfijnde stijl in dynamisch Dubai. Gelegen in de chique kustwijk, die ook wel het Beverly Hills van het Midden-Oosten wordt genoemd, aan het langste natuurlijke strand van Dubai, ligt dit resort aan een privéstrand van 270 meter aan de warme blauwe wateren van de Arabische Golf. De kamers worden tot de grootste van de stad gerekend en de legendarische persoonlijke service van Four Seasons is ongeëvenaard. Hier vindt u twaalf van Dubai’s beste restaurants en lounges: zes in het hotel zelf en nog eens zes op andere locaties zoals bij de ingang van het resort en op het strand. De Pearl Spa biedt uitgebreide faciliteiten en een keuze uit vele behandelingen. Voor de kinderen is er de Kids for All Seasons-kinderclub.


 • Locatie 
  25 minuten van de luchthaven van Dubai, 10 minuten rijden naar Burj Khalifa in het centrum en de Dubai Mall.

  Faciliteiten 
  12 restaurants en bars (6 in het resort), 2 buitenzwembaden met strandhuisjes en dagvilla’s, spa (706 m2) met binnenzwembad, 10 behandelruimtes en fitnesscentrum, tennisbaan, joggingroute. ’Kids for All Seasons’-activiteiten. Strand met ligbedden, parasols en watersporten.

  Kamers 
  237 kamers, waaronder 49 suites, vanaf 70 m2 en alle met de mogelijkheid aan de buitenkant met elkaar verbonden te worden. Suites (106 m2-137 m2) met woon- en eetkamers. Bijzondere suites waaronder 11 imperial suites (210 m2), 1 presidential suite (510 m2), 1 penthouse suite (465 m2) en 1 royal suite (600 m2).

 • Bij min. 3 nachten in een suite: een tegoed van $ 85 voor maaltijden en drankjes per kamer per verblijf.

 • € 1.734 tot € 5.100 p.p. inclusief 7 overnachtingen in een deluxe tweepersoonskamer met uitzicht over de stad.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs