Specials
Brochure aanvragen

Viceroy Santa Monica

Viceroy Santa Monica

Dit glamoureuze boetiekhotel aan Ocean Avenue, slechts een huizenblok verwijderd van het beroemde strand van Santa Monica, combineert de klassieke Hollywoodstijl met moderne chic. Veel van de ruime, moderne kamers en suites kijken uit over de oceaan. De besloten tuin van het hotel heeft twee plunge pools. Cast Restaurant serveert, zowel binnen als buiten, creatief LA streetfood en heerlijke cocktails. Buiten vindt u ruime cabana's met sofa's. Retro-glam Cast Lounge biedt u 's avonds lekkere muziek van bekende lokale DJ's, cocktails en hapjes. Het hotel is ideaal gelegen, vlak bij vele bezienswaardigheden en attracties in zuidelijk Californië, zoals Hollywood, stranden, musea en galeries, shops, golfbanen en nog veel meer.


  • Faciliteiten
    Restaurant, loungebar, cabana's, 2 zwembaden, 24-uurs fitnesscentrum met cardio en kracht--training, fietsverhuur (inbegrepen), huisdiervoorzieningen. Aanbevolen spa's op loopafstand.

    Kamers
    162 kamers en suites, vele met oceaanzicht, allemaal met minibar en iHome. Empire Suites met bubbelbad en tv in de badkamer. De Monarch Suite is ideaal voor gezinnen. Kamers met verbindingsdeur beschikbaar.

  • Dagelijks ontbijt voor 2 (t.w.v. $56 per dag).

  • € 272 tot € 313 p.p.p.n. in een Viceroy tweepersoonskamer met stadszicht.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs