Specials
Specials
Brochure aanvragen

Hotel Metropole

Hotel Metropole

Het Metropole ligt op een van de beste locaties van Venetië, met spectaculair uitzicht over de lagune en het eiland van San Giorgio, op loopafstand van het San Marcoplein en de Art Biennale en dicht bij de belangrijkste winkelstraten.


  • Faciliteiten
    De Citrus Garden is een magische oase met een 15e-eeuwse bron. De Oriental Bar combineert een mysterieuze sfeer met oosterse elegantie en Italiaanse cuisine. Er is een spa voor exclusief gebruik met een zwembad, hamam en douche met kleurentherapie.

    Kamers
    60 kamers en 7 suites, variërend in stijl van renaissance tot art nouveau en art deco, met kostbare versieringen, fijne zijde en weelderig fluweel dat voor een grootse allure zorgt.

  • Fruitmand op de kamer bij aankomst. Toegangskaartjes voor het casino van Venetië. 10% korting bij de spa en de Oriental Bar.

  • € 126 tot € 252 p.p.p.n. incl. ontbijt in een deluxe tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs