Specials
Brochure aanvragen

Spekboom en Suikerbossie Roete

Spekboom en Suikerbossie Roete

Deze route van 10 dagen ontsluit de verrassende malariavrije natuurgebieden waar u niet alleen een rijk wildleven, maar ook een prachtige gevarieerde natuur aantreft. Het levendige Sun City en het serene landgoed Leeuwenhof zijn plaatsen waar u voor en na de safari’s heerlijk kunt relaxen.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Johannesburg, waar u ’s avonds aankomt. U verblijft vannacht in een hotel op de luchthaven.

  Dag 2 en dag 3 Sun City
  Vanmorgen vertrekt u naar Sun City, het bekende entertainmentcentrum van Zuid-Afrika. Het is dan ook de perfecte plaats om te relaxen in een fraaie omgeving. Er zijn tal van golfbanen, schitterende zwembaden, mooie hotels, goede restaurants en veel casino’s en uitgaanscentra. U logeert in The Cascades Hotel.

  Dag 4 en dag 5 Madikwe
  Madikwe Game Reserve is een malariavrij natuurreservaat grenzend aan Botswana. Maar liefst 66 verschillende soorten zoogdieren inclusief de ‘Big Five’ leven hier in een prachtig gebied waarbij de enorme natuurlijke diversiteit indrukwekkend is. U verblijft de komende twee nachten in de Madikwe Safari Lodge, een privélodge gelegen in het hart van het reservaat. Hier gaat u twee dagen op safari per landrover of te voet en kunt u genieten van het gevarieerde landschap, het rijke wild- en vogelleven en het comfort van de lodge.

  Dag 6 en dag 7 Welgevonden
  Van Madikwe reist u verder naar Waterbergen, door de UNESCO uitgeroepen tot beschermd biosfeer-reservaat. Dit unieke natuurreservaat wordt gekenmerkt door een overvloedige flora en fauna. In Waterbergen vindt u Welgevonden Game Reserve. Hier verblijft u de komende twee nachten in Makweti Safari Lodge, een romantische lodge met slechts vijf luxe suites. De mooie accommodatie, prachtige safari’s, uitstekende maaltijden en het bijzondere landschap maken dit tot een unieke belevenis.

  Dag 8 Leeuwenhof
  Na uw ochtendsafari rijdt u naar Leeuwenhof Country Lodge & Garden Spa in Modimolle, een romantische lodge en farm waar u heerlijk kunt relaxen in een uiterst comfortabele ambiance. Op het landgoed vindt u faciliteiten zoals een zwembad, spa en tennisbaan. De verzorgde kamers en goede keuken completeren uw verblijf.

  Dag 9 Terugreis
  U heeft nog volop tijd om te genieten van uw hotel en de fraaie omgeving. In de loop van de middag vertrekt u naar de luchthaven van Johannesburg voor uw vlucht naar Amsterdam.

  Dag 10 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.

 • Autorondreis met autocategorie B:
  Prijs vanaf € 3.010 tot € 3.960 p.p.

  Reis met eigen gids/chauffeur bij een deelname van 2 personen:
  Prijs vanaf € 4.185 tot € 5.125 p.p.

  Reis incl. vluchten, 8 overnachtingen in tweepersoonskamers, 8 ontbijten, 4 lunches, 5 diners, 8 safari’s.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs