Specials
Specials
Brochure aanvragen

Rooikoppe en Stroopsoet Roete

Rooikoppe en Stroopsoet Roete

Een reis vol hoogtepunten! Kaapstad, het Wijngebied, de Tuinroute, Mpumalanga en het Kruger Park. Kortom, een complete autorondreis van 17 dagen langs de belangrijkste gebieden van Zuid-Afrika.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Kaapstad. Aankomst in de avond en transfer naar uw hotel.

  Dag 2 t/m dag 4 Kaapstad
  Kaapstad, de bekende stad aan de voet van de Tafelberg, heeft de reputatie een van de mooiste steden ter wereld te zijn en u zult hierin zeker niet teleurgesteld worden. U heeft drie dagen de gelegenheid om deze stad én de omgeving te verkennen.

  Dag 5 en dag 6 Wijngebied
  Vandaag reist u naar de wijngebieden rondom de Kaap, waar de bekende Zuid-Afrikaanse wijnen worden geproduceerd. Hier liggen prachtige wijnboerderijen en buitenplaatsen, waar u wijn kunt proeven.

  Dag 7 Oudtshoorn
  Via de imposante Swartbergen bereikt u het centrum van de Kleine Karoo, Oudtshoorn, met tal van struisvogelfokkerijen en de indrukwekkende Cango Caves.

  Dag 8 en dag 9 Tuinroute
  U verblijft twee dagen in een kustplaats aan de Tuinroute. Deze fraaie omgeving leent zich uitstekend voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar het Tsitsikamma Coastal National Park.

  Dag 10 Pretoria
  Vandaag verlaat u de prachtige kuststrook en vliegt u naar Johannesburg om vervolgens met de auto naar Pretoria te rijden. Pretoria staat bekend om zijn kleurrijke tuinen en is omringd door heuvelland. Tevens is hier de regering gevestigd.

  Dag 11 Tzaneen
  U vervolgt uw reis in noordelijke richting naar het prachtige gebied rondom de Magoebaskloof. In deze afwisselende omgeving vindt u groene bergen en mooie watervallen.

  Dag 12 en dag 13 Kruger Park
  Onbetwist hoogtepunt is een bezoek aan het Kruger Park, waar olifanten, neushoorns, buffels, leeuwen, zebra’s, impala’s, antilopen, luipaarden en giraffes elkaar voor de voeten lopen. U gaat twee dagen op safari in dit schitterende natuurreservaat.

  Dag 14 en dag 15 Hazyview
  Uw laatste twee dagen brengt u door in het groene berggebied van Mpumalanga, een prachtig gebied met tal van watervallen en de bekende Blyde River Canyon.

  Dag 16 Terugreis
  U reist terug naar Johannesburg en vliegt vervolgens naar Amsterdam.

  Dag 17 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol.

 • Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor een reisvoorstel gebaseerd op de meest actuele prijzen.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs