Specials
Brochure aanvragen

Tanzania - Singita Safari Lodges

Tanzania - Singita Safari Lodges

Een reis voor wie op zoek is naar de ultieme safari beleving! U verblijft in drie Singita Safari Lodges, gelegen in een prachtig gebied aan de rand van het Serengeti National Park. De schitterende accommodatie, de service én natuurlijk de safari’s zijn ongeëvenaard.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Kilimanjaro. Na aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar Arusha. U verblijft in de Lake Duluti Lodge. De prachtige lodge - gelegen op een koffieplantage - bestaat uit achttien romantische en uiterst comfortabele Afrikaanse chalets. Dit is een heerlijke plaats om te acclimatiseren en te genieten van de faciliteiten en mooie omgeving.

  Dag 2 en dag 3 Ngorongoro
  Vanmorgen heeft u een transfer naar de luchthaven en vliegt u naar ’s werelds grootste krater: de indrukwekkende Ngorongoro. Deze miljoenen jaren oude vulkanische krater is ’s werelds mooiste wildparadijs. U zult hier schitterende safari’s maken. U logeert in de andBeyond Ngorongoro Crater Lodge. Deze prachtige lodge ligt tegen de kraterwand en bestaat uit drie kleine lodges met zes of twaalf suites en is ongetwijfeld een van de meest bijzondere accommodaties in Afrika. De prachtige overdadige inrichting, de butlerservice en de cuisine zijn weergaloos.

  Dag 4 en dag 5 Serengeti
  De Serengeti is een van de meest wildrijke gebieden in Afrika en biedt ultiem safarigenot. Singita Grumeti Reserves ligt naast de westkant van het Serengeti National Park op een concessie van 140.000 hectaren. Op deze unieke locatie heeft het vermaarde Singita drie luxe lodges geopend. Per klein vliegtuigje vliegt u vanmorgen naar Serengeti Grumeti Reserves. Hier verblijft u in Singita Sabora Tented Camp. Deze intieme lodge heeft negen ruime, luxe tenten die schitterend ingericht zijn met grote baden, een privéveranda met gemakkelijke stoelen, Perzische tapijten en veel antiek. Het gevoel van één zijn met de natuur is onvergelijkbaar.

  Dag 6 en dag 7 Grumeti
  Na twee heerlijke dagen vol uitgebreide safari’s en wellicht een partijtje tennis tussendoor gaat u over land naar Singita Faru Faru Lodge. Deze lodge kijkt uit over een druk bezochte waterbron en de Grumeti Rivier. De natuur is de inspiratiebron van de informele lodge en deze is dan ook in perfecte harmonie met de omgeving. Overdag kunt u heerlijk relaxen bij het zwembad of genieten van een massage in uw suite. Naast safari’s per open landrover kunt u hier fantastische wandelsafari’s maken.

  Dag 8 en dag 9 Serengeti
  Uw laatste lodge in de Serengeti is de Singita Sasakwa Lodge. Gebouwd in de stijl van een Edwardiaans landhuis is dit de ultieme safari lodge van Tanzania. Statig meubilair, hoge plafonds en gepoetst zilver geven de toon aan. De tien romantische suites hebben elk een hemelbed, lounge met open haard en grote veranda met verwarmd zwembadje.

  Dag 10 Terugreis
  Transfer naar de airstrip voor de vlucht naar Kilimanjaro. Aansluitend transfer naar Lake Duluti Lodge, waar u een dagkamer en lunch heeft tot aan uw terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 11 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol en einde van de reis.

 • € 12.070 tot € 19.930 p.p. incl. vluchten, 9 overnachtingen in tweepersoonskamers, 9 ontbijten, 9 lunches, 8 diners, transfers en safari’s.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs