Specials
Specials
Brochure aanvragen

Tanzania - Serena Lodges

Tanzania - Serena Lodges

Tijdens deze 10 daagse reis komt u langs schitterende natuurgebieden, waaronder het enorme zoutmeer Lake Manyara met de vele roze flamingo’s en unieke boomklimmende leeuwen. U logeert in de uitstekende lodges van de bekende Serena groep.

 


 • Dag 1 Vertrek
  Vlucht vanaf Schiphol naar Kilimanjaro. Na uw aankomst op de luchthaven heeft u een transfer naar Arusha, waar u verblijft in Arusha Serena Hotel, Resort & Spa. Dit aantrekkelijke hotel ligt op een oude koffieplantage.

  Dag 2 en dag 3 Lake Manyara
  Op ongeveer twee uur rijden ligt Lake Manyara. Dit enorme zoutmeer is wereldberoemd vanwege de talloze roze flamingo’s en vele roofvogels. Rondom het meer bevinden zich de unieke boomklimmende leeuwen. Na de lunch in uw lodge brengt u een bezoek aan het dorpje Mto Wa Mbu. U ziet de lokale markt, enkele huizen, de school en de kerk. U keert terug naar uw lodge Lake Manyara Serena Safari Lodge. Deze comfortabele lodge heeft een zwembad en kamers met balkon. Vanuit de lodge heeft u uitzicht over de Grote Rift vallei en het meer. De volgende dag gaat u de hele dag op safari.

  Dag 4 en dag 5 Ngorongoro
  Meer dan 600 meter hoge kratermuren rijzen op uit ’s werelds grootste vulkanische krater, de Ngorongoro. Meer dan 30.000 dieren bevolken dit natuurparadijs. Dit is dan ook het hoogtepunt van elke Tanzania reis. De afstand naar de krater is ongeveer 1,5 uur rijden. U logeert in de Ngorongoro Serena Safari Lodge.Deze lodge ligt tegen de kraterwand en is gebouwd in harmonie met de natuur. In dit gebied zult u twee dagen verblijven en een prachtige safari maken in de krater.

  Dag 6 t/m dag 8 Serengeti
  Het oorverdovende geluid van ruim zes miljoen hoeven klinkt jaarlijks door de Serengeti. In dit beroemde natuurreservaat vindt jaarlijks de grootste migratie op aarde plaats. De Serengeti is een magisch gebied waar, afhankelijk van het jaargetijde, groene uitgestrekte vlakten en door de zon verschroeide savanne het decor vormen. Het is ongeveer twee uur rijden naar de Serengeti Serena Safari Lodge. En route bezoekt u de Olduvai Gorge. U maakt prachtige safari’s tijdens uw verblijf.

  Dag 9 Terugreis
  Vanmorgen vliegt u naar Arusha, waar u een dagkamer heeft in het Arusha Serena Hotel, Resort & Spa. Hier geniet u van een lunch en de faciliteiten van de lodge, alvorens u naar de luchthaven gebracht wordt voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

  Dag 10 Amsterdam
  Aankomst op Schiphol en einde van de reis.

 • Al onze reizen worden op maat samengesteld, afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Neem contact met ons op voor een reisvoorstel gebaseerd op de meest actuele prijzen.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs