Specials
Brochure aanvragen

Sandy Lane

Sandy Lane

Dit legendarische resort, dat de reputatie heeft een van de meest prestigieuze resorts ter wereld te zijn, heeft sinds 1961 de toon gezet op het gebied van luxe en service en behoeft nauwelijks introductie. Het wordt omgeven door tropische planten, bloemen en mangrovebomen en kijkt uit op een maagdelijk wit zandstrand en de kristalheldere Caribische Zee. Sandy Lane biedt gasten een huiselijke maar verfijnde ambiance, exceptionele gourmetdiners en golf van wereldklasse. De service hier is erop gericht elke denkbare wens te vervullen: van de 24-uurs conciërge die eilandtrips voor u regelt tot de gekoelde handdoeken en verfrissende sorbets op het strand. De revitaliserende Spa at Sandy Lane is een ervaring op zichzelf. En terwijl u hier ontspant, vermaken de kinderen zich uitstekend in de Treehouse Club. Dit geweldige resort maakt alle dromen waar.


 • Locatie
  St. James, 40 minuten van de luchthaven Grantley Adams.

  Faciliteiten
  4 restaurants, 7 bars, groot zwembad met waterval, spa met 14 VIP behandelkamers, 8 tennisbanen, 2 padel tennisbanen, 45 holes championship golfbaan, The Treehouse Club voor kinderen en The Den voor tieners.

  Kamers
  113 ruime kamers en suites met veranda, flatscreen tv met entertainment systeem en draadloos internet. Verder is er een luxueuze villa met 5 slaapkamers.

 • Een massage (60 min.) en een ronde golf bij de Country Club, per kamer per verblijf.

 • € 4.305 tot € 6.328 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een Orchid tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs