Specials
Brochure aanvragen

Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau Miami Beach

Fontainebleau zet de standaard voor Miami Beach qua opvallend design, innovatie, glamour en stijl. De vier torens langs de Atlantische kust herbergen luxueus ingerichte kamers en suites met prachtige marmeren badkamers en ruime balkons. De originele avant-garde-gebouwen zijn prachtig gerestaureerd. Het fraaie tijdloze interieur combineert originele elementen met moderne voorzieningen. Het hotel biedt ook op culinair gebied het beste van het beste, met 12 fine dining en casual restaurants, drie restaurants geleid door bekende chefs, waaronder de moderne Chinese eetgelegenheid met Michelinster: Hakkasan. Het mooi gevormde zwembad, de verjongende en ruime spa, therapeutische watercircuits, de locatie aan de Atlantische Oceaan en de eindeloze scala mogelijkheden in dit resort dragen bij aan een onvergetelijke vakantie-ervaring.


 • Locatie
  Miami Beach, 20 minuten van de luchthaven van Miami.

  Faciliteiten
  12 restaurants, bars en LIV nachtclub, zwembad bestaande uit 11 individuele baden, luxe cabana's, kinderclub, Lapis Spa met 30 behandelruimtes, uitstekend fitnesscentrum, strand (3 km) met loungestoelen, parasols en dagbedden. Boetiekshops. FB kinderclub.

  Kamers
  1504 kamers en suites verdeeld over 4 gebouwen met een uniek ontwerp. Alle kamers hebben tv, iPod/MP3 dock en safe. Suites met 1 slaapkamer hebben een keuken, wasmachine, droger en marmeren badkamers met bad en aparte douche.

 • Een doos chocolaatjes op de kamer bij aankomst. Een resorttegoed van $ 25 per kamer per verblijf.

 • € 1.353 tot € 2.244 p.p. inclusief 7 overnachtingen in een Chateau/Versailles tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs