Specials
Specials
Brochure aanvragen

Chia Laguna

Chia Laguna

Omringd door kalme wateren, glooiende duinen, witte zandstranden en een lagune vol roze flamingo’s, ligt Chia Laguna op een prachtige locatie in het zuiden van Sardinië. Het resort bestaat uit verschillende delen. Verspreid in de fraai aangelegde tuinen rond een groot zwembad, tussen de uitlopers van de bergen, liggen de 240 kamers in cottagestijl van Hotel Village. Diegenen die op zoek zijn naar meer luxe kiezen voor de kamers in Conrad Chia Laguna Sardinia met uitzicht op de lagune en de zee. Baia di Chia Resort Sardinia biedt de meest moderne kamers die binnen eenvoud en comfort bieden en buiten een panoramisch uitzicht. Er zijn tal van faciliteiten, waaronder de Conrad Spa, elf verschillende restaurants en een charmant plein met avondentertainment. Op 700 meter van het resort ligt een fraai strand. Chia Laguna is zeer geschikt voor gezinnen.


 • Locatie 
  Chia, ca. 55 minuten van de luchthaven van Cagliari (Elmas).

  Faciliteiten 
  11 restaurants (inclusief een speciaal kinderrestaurant), 8 bars, 5 zwembaden, kinderbad, Conrad Spa, tennisbanen, watersporten, shuttle naar het strand, plein met entertainment in de avonduren, kinderclub.

  Kamers 
  Hotel Village bestaat uit 240 kamers in cottagestijl in verschillende categorieën (o.a. met tuin, superior, rondom het zwembad en voor families). Conrad Chia Laguna Sardinia heeft 107 prachtig ingerichte kamers en Baia di Chia Resort Sardinia biedt 77 moderne kamers.

 • Fruit op de kamer bij aankomst. Gratis Wi-Fi.

 • € 1.504 tot € 2.367 p.p. inclusief 7 overnachtingen op basis van halfpension in een tweepersoons classic cottage in Hotel Village.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs