Specials
Specials
Brochure aanvragen

The Oberoi Beach Resort Al Zorah

The Oberoi Beach Resort Al Zorah

Dit schitterende resort ligt op een prachtige plek in het natuurreservaat Al Zorah, dat bekend staat om zijn witte zandstranden en weelderige groene mangroves. De moderne Italiaanse architectuur zorgt voor veel natuurlijk licht in de ruime kamers en suites met terrassen en zeezicht, als ook in de villa's met eigen zwembad. In de restaurants genieten gasten van de beste internationale cuisine én panoramische uitzichten op de oceaan. The Oberoi Spa biedt westerse en oosterse massages, de signatuur Oberoi massagetherapie en hamams. Jongeren kunnen zich vermaken in hun eigen activiteitengebied en er is een kinderbad voor kleuters en jonge kinderen.


 • Locatie 
  Al Zorah, Ajman, 20 minuten van de luchthaven van Sharjah en 25 minuten van de luchthaven van Dubai.

  Facilities 
  2 restaurants, wijnbar, cocktailbar, zwembad, kinderbad, Oberoi Spa met hamam, gym en yoga. Privéstrand (400 m), watersportcentrum, kajakken tussen de mangroves, activiteitengebied voor kinderen. Vlakbij: golfbaan, rijden in de duinen.

  Kamers 
  89 kamers, suites en villa's met terras. Villa's hebben Oberoi Enhance iPad interface voor in-room control. De villa's met 2 en 3 slaapkamers en privézwembad liggen aan het strand. De 2 Kohinoor Suites hebben 2 slaapkamers en een woon- en eetkamer.

 • Een fles wijn op de kamer bij aankomst. Een hoofd- en schoudermassage (15 min.) per persoon per verblijf.

 • € 1.260 tot € 2.469 p.p. inclusief 7 overnachtingen met ontbijt in een premier tweepersoonskamer met een tuin.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs