Specials
Specials
Brochure aanvragen

Iberostar Selection Lisboa

Iberostar Selection Lisboa

Door de ruimte en het heerlijke zwembad lijkt dit stadshotel wel een resort. Toch bent u slechts een wandeling, een ritje in de historische tram of korte autorit verwijderd van alles wat Lissabon te bieden heeft: Bélem, Castelo de São Jorge en de winkels aan de Avenida da Liberdade.


  • Faciliteiten
    Geniet van gourmet fusion bij restaurant Luz en van een cocktail, Portugese jenever (Ginjinha) of Portugese koffie in bar Boalma. In de zomer bieden het zwembad en terras verkoeling. Voor de rest van het jaar biedt het verwarmde binnenbad uitkomst. De spa heeft 'wet areas' en biedt massages en behandelingen. 24-uurs gym.

    Kamers
    166 minimalistische kamers en suites met tuin-, stads- of zwembadzicht. Superior Family kamers voor maximaal 4 personen. Suites op de hoogste verdieping met zitgedeelte en ligbad. Marqués de Pombal Suite (118 m2) met hoge ramen.

  • Portugees gebak en een flesje port bij aankomst.

  • € 82 tot € 101 p.p.p.n. incl. ontbijt in een tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs