Specials
Specials
Brochure aanvragen

Grand Hotel du Palais Royal

Grand Hotel du Palais Royal

Dit gerenoveerde boetiekhotel, dat behoort tot 'Small Luxury Hotels of the World', huist in een monumentaal 18e-eeuws gebouw met een perfecte ligging: tussen het Louvre en de Opéra en tegenover de Tuilerieën.


  • Faciliteiten
    Restaurant Le Lulli serveert Franse klassiekers als steak met knoflookboter of zeebaars met mosselsaus. Lulli's Bar heeft meer dan 30 soorten champagne. De Spa by Absolution heeft een Turks bad, fitnessruimte, beautysalon, 2 behandelcabines en coachingsprogramma's op maat.

    Kamers
    68 kamers waaronder 11 suites - vele met balkon - en 2 prachtige Signature Suites op het dak, waarvan een met een terras (25 m2) met uitzicht over Parijs.

  • Huisgemaakte chocolade bij aankomst. Een drankje in de bar en 2 tickets voor een riviercruise met Bateaux Mouches. Speciale aanbiedingen in bepaalde periodes.

  • € 217 tot € 255 p.p.p.n. incl. ontbijt in een superior tweepersoonskamer.

Contact
Contact
Waarover kunnen wij contact met u opnemen?Alle producten en diensten worden aangeboden en geleverd door Travel Impressions, onderdeel van ALG Tide Netherlands B.V. (geregistreerd te Amsterdam, Hoogoorddreef 5, 1101 BA;, KvK 58356118)
©Travel Impressions - Webdevelopment Studio Projectie Content & Design Cats & Dogs